Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

RETUR & ANGREFRIST

INFO OM BYTTE, RETUR OG REKLAMASJON 
Ingen retur må skje uten forutgående avtale og ferdig utfylt returskjema må alltid medfølge retursendingen. Hos oss har du 14-dagers angrerett, gjelder også salgsvarer.
Angrerettskjema og faktura blir kun sendt elektronisk. Returer blir behandlet innen 14 dager fra mottakelse. Kontakt oss for å motta en returseddel.

 

6. Undersøkelse av produktene

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ved mangler eller feil må du kontakte oss innen 3 dager fra du mottok produktet.

Skulle du være så uheldig å motta en vare som er skadet, må dette meddeles oss. 
Send oss en mail på ; camilla@kreativscrapping.no,
  All reklamasjon skal foretas skriftlig. 

Har du mulighet er det fint om du tar bilder og sender oss. Ta vare på emballasjen. 

Varen skal ikke sendes varen i retur før vi har avtalt nærmere.

7. Reklamasjon og Garanti
Dersom produktene har feil eller mangler må du snarest mulig ta kontakt med oss slik at vi kan søke utbedring av feilen. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten etter pkt. 8.

Ved reklamasjon på ett produkt trenger vi følgende informasjon sendt per mail 
- Ordrenummer 
- Kjøpsdato
- Reklamasjonsårsak og en beskrivelse av feilen. Ved maskinfeil må du oppgi serienummer
- Bilde av feilen
- Saken tas videre til rett leverandør som håndterer reklamasjonen (her kan det ta litt tid før vi får svar tilbake).

Varen skal ikke sendes varen i retur før vi har avtalt nærmere.


8. Angrerett og bytte 
Informasjon om angrerettloven: 
Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist).

En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.

Følgende kriterier må overholdes:
Produktet og tilhørende tilbehør som er nødvendig for å bruke produktet, skal returneres i samme stand som da du mottok det. Forseglinger skal ikke være brutt.
Ellers forutsetter det at produktet med tilbehør ikke har blitt påført riper, slitasje, smuss / skitt, lukt eller andre synlige skader, for at krav om angrerett kan godkjennes.

Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender.


Vi henviser videre til angrerettloven: § 12. Unntak fra og begrensninger i angreretten

Angreretten gjelder ikke dersom;

a)

dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.

 

Kontakt oss for å motta en returseddel. 
Vi tar ikke imot postoppkrav eller rekommandert sending. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel er stilt til rådighet for oss. 

Angrerettskjema ble sendt til deg i samme mail hvor du mottok faktura fra oss.

Kunde er ansvarlig for at returpakken bringes tilbake til Kreativ Scrapping. Vi dekker ikke tap av pakker som skulle blitt borte i postgang til oss. Ved returforsendelse til oss bør det benyttes en sendingsmetode som gir pakken sporingsmuligheter.   

MER OM SALGSBETINGELSER FINNER DU HER